Geesje, geboren 29.07.2006, overleden 03.12.2018

Image

Geesje is onze jongste en de enige echte stabyhoun met stamboom.

Zij kwam bij ons in 2006 en is eigenlijk altijd de clown van het stel gebleven. Zelfs nu ze al twee nestjes heeft gehad blijft ze toch nog schoenen en andere dingen verslepen. Het enige verschil met toen ze nog een pup was is dat ze niets meer kapot bijt. 

We hebben inmiddels 2 nestjes van haar gehad en dat was helemaal geweldig! Op deze site treft je uitgebreide verslagen, foto's en films aan van de 2 nestjes.Gelukkig hebben we nog steeds contact met de  (baasjes van) de pups. Kijk maar op de reportage van de terugkomdag.

Update 03.12.2018

In december 2017, vlak nadat Arwen was overleden, werden er bij Geesje 4 mammatumoren verwijderd bij tepels aan beiden zijden van haar buik. Het was een erg zware operatie, maar ze herstelde al snel. Dat gaf hoop, maar afgelopen jaar werd ze steeds zwakker en had ze geen kracht meer om de berg op te lopen. In november van dit jaar ontdekte ik tijdens het knuffelen dat haar keel helemaal opgezet was. Het waren de lymfen. Het waren niet alleen de lymfen in haar keel die opgezet waren, maar ook alle andere lymfeknopen waren opgezet. Ontsteking of toch uitzaaiingen van kanker? Punctie toonde aan dat het kanker was. Op 3 december 2018 is Geesje overleden.


ONZE HONDEN


IMG 0751Arwen

teuntje aan zeeSeija

IMG 6665Geesje

KainTeuntje

Free Joomla templates by Ltheme