Arwen, geboren 18.11.2003, overleden 29.11.2017

Image


Arwen is een kruising wetterhoun x stabyhoun. Haar vacht is zo mooi krullerig dat menig wetter jalours op haar zou zijn. Ook haar karakter is meer die van een wetter dan van een stabij. 
Ze is zeer slim en kan eigenlijk elk kunstje wel leren. Ze heeft bij de trainingen op de KC diverse diploma's behaalt tot en met de voortgezette gehoorzaamheid. Maar de kunstjes zijn haar favoriet. Ik noem haar daarom vaak mijn circushondje.
Ik neem haar regelmatig mee naar 'het veld' omdat ze dan alle oefeningen die de cursisten moeten leren perfect voor kan doen.

Zij is de eerste van onze roedel en is nog steeds het alpha-dier. Zij heeft ons ontzettend goed geholpen met de opvoeding van de andere twee honden en ook de pups van beide nestjes van Geesje werden door haar erg goed opgevangen.

Update 29.11.2017

Arwen is overleden. Na 2x een epileptische aanval te hebben gehad, was haar zenuwstelsel niet meer in orde. Ze viel regelmatig om, was incontinent en haar hele lichaam vertoonde ticks. Toen ze op 29 november 2017 letterlijk mijn werkkamer binnenviel en daarna weigerde om weer op te staan, zijn we maar naar de dierenarts gegaan. Daar is ze, na een mooi leven van ruim 14 jaar, heel vredig en rustig ingeslapen.
We zullen haar missen.


ONZE HONDEN


IMG 0751Arwen

teuntje aan zeeSeija

IMG 6665Geesje

KainTeuntje

Free Joomla templates by Ltheme